Baden in verschillende vormen en kleuren, acryl, plaatstaal en quaryl - Hiel PatrickBaden in verschillende vormen en kleuren, acryl, plaatstaal en quaryl - Hiel Patrick
U bent hier: Home » Sanitair » Baden

Baden

De verschillende vormen, kleuren, maten en materialen van de baden zijn eindeloos. Een bepaalde uitvoering kan doorslaggevend zijn voor je keuze.

Welk bad je ook kiest, het maakt van elke badkamer een plek waar je languit kan genieten van comfort met dat eigen prettige karakter waar je naar zoekt.

Acryl

Acryl is een materiaal in kunststof en laat toe een grote verscheidenheid aan vormen en maten te creëren. Acryl baden worden versterkt aan de onderzijde en de randen, wat het bad stabiel en oerdegelijk maakt. Acryl is glad en daardoor nauwelijks vuilgevoelig. Deze baden hebben als voordeel dat ze het badwater langer warm houden, en van nature slipvast zijn.

Plaatstaal

Plaatstaal is een echte aanrader op gebied van degelijkheid. Staal laat weinig vervorming toe en is hard. De stevigheid wordt mee bepaald door de dikte van de plaat. Het plaatstaal wordt bedekt met glasemail, dat is een waterdichte garantie tegen corrosie.

Quaryl

Quaryl is een relatief nieuwe kunststof. Het is een combinatie van de voordelen van plaatstaal en acryl. Net als acryl heeft het als voordeel dat het badwater langer warm blijf en bovendien slipvast is. Het materiaal is zeer hard en laat weinig vervorming toe. Quaryl maakt het mogelijk zeer strakke vormen te creëren en is gemakkelijk naadloos te plaatsen.