Badkamerrenovatie | Hiel PatrickBadkamerrenovatie | Hiel Patrick
U bent hier: Home » Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie - Toiletrenovatie - Plaatsen inloopdouche 

Badkamerrenovatie Hiel Patrick BVBA

Wij zijn een bedrijf gevestigd in Lokeren en staan garant voor uw badkamerrenovatie van A tot Z... Wij werken alle badkamers af tot in de puntjes en met de meeste zorg.

Wij renoveren uw badkamer van afbraak tot volledige ingebruikname volledig zelf, zonder tussenkomst van onderaannemers en met maar één aanspreekpunt.

Hebt u plannen om uw badkamer te renoveren contacteer ons dan via mail of telefonisch.

 

 

 

 

Uw badkamerrenovatie in een paar stappen!

Wij komen bij u langs, meten alles op en bespreken uw wensen ivm de badkamerrenovatie. Samen met u proberen wij de beste indeling te vinden om uw badkamer zo optimaal mogelijk te benutten.

Vervolgens maken wij een prijsofferte op uw maat, dit betekend een vaste prijs en geen raming, wat ook voor geen verrassingen zorgt achteraf.

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, gaan we samen op zoek naar de juiste materialen.

Voor het sanitair werken wij vooral samen met http://www.desco.be (Desco) en http://www.sax-sanitair.be (Sax).

Voor de tegels werken wij samen met verschillende zaken bij u in de buurt, een paar voorbeelden zijn http://www.vanpeteghem.net (Van Peteghem bouwmaterialen), http://www.intercarro.be (Intercarro - IC vloeren), http://www.carobati.be (Carobati).

Als alle materialen gekozen zijn en de plannen ivm uw badkamerrenovatie zijn definitief, dan plannen wij deze renovatie. Wij houden ons dan ook aan deze strakke planning.

Alle werken worden uitgevoerd met het nodige vakmanschap en volgens de regels van de kunst.

Uw badkamerrenovatie, het is onze passie...